Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Alexander Scholz reageert op gerucht over Ivan Leko

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Door de blessures van Saulo Decarli en Benoît Poulain was Club Brugge genoodzaakt om tijdens de wintermercato defensieve versterking binnen te halen. Daardoor streken zowel Matej Mitrović als Alexander Scholz neer op Jan Breydel. Vooral over de transfer van laatstgenoemde vloeide al heel wat inkt. 

Standard-trainer Ricardo Sá Pinto was geen fan van Scholz en zo belandde de centrale verdediger volledig op een zijspoor bij de Rouches. Volgens heel wat waarnemers was het dan ook opvallend dat uitgerekend leider Club Brugge de Deen wilde wegplukken bij Standard. Hier en daar werd er zelfs gefluisterd dat deze transfer louter en alleen een gevolg was van de wil van Ivan Leko. Onze coach speelde in het verleden immers nog samen met Scholz bij Sporting Lokeren en had altijd een goeie band met hem.

“Leko heeft zeker zijn aandeel gehad in de transfer, maar hij is niet de enige reden”, pareert Scholz in Het Laatste Nieuws. “Als je bij Standard drie jaar basisspeler bent én kapitein, dan zul je wel geen slechte voetballer zijn. Standard was een turbulente club, nu heb ik eerder nood aan organisatie en rust. Ik ben intussen ook een dagje ouder. Maar goed, ik hou nu eenmaal van uitdagingen en achteraf bekeken heeft ook Standard mij enorm verrijkt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws