Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez komt met opvallende mening over het huidige Club Brugge

Víctor Vázquez (Club Brugge)

Victor Vazquez maakte van 2011 tot 2015 het mooie weer bij Club Brugge, maar trok de deur in Jan Breydel zo’n twee jaar geleden achter zich dicht. Na een mislukt avontuur bij Cruz Azul is onze gewezen spelverdeler opnieuw een gelukkig man bij Toronto FC. In de tussentijd blijft hij wel fan van Blauw-Zwart.

Vazquez is dezer dagen één van de smaakmakers van de MLS, maar geregeld pikt hij ook nog een wedstrijd van ex-ploeg Club Brugge mee. “Of ik ook tegen Lokeren ga kijken? Hangt ervan af. Ik houd van voetbal, dus kijk ik veel wedstrijden. Van Real, Barcelona, Manchester City, maar ook van Cruz Azul en Club Brugge.”

De ex-Bruggeling komt met een opmerkelijke mening wanneer hem gevraagd wordt naar zijn oordeel over het huidige Club. “Ze staan eerste, maar benutten niet altijd hun potentieel. Het is ook een andere stijl. Onder Michel Preud’homme voetbalden we meer, met Refaelov, Izquierdo, Simons. Het oogde aantrekkelijker. Begrijp me niet verkeerd: ik zeg niet dat ze nu slecht spelen, de stijl is gewoon directer, iets uitgekookter ook”, besluit Vazquez in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws