Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Haha! Vanhaezebrouck haalt stevig uit naar Anderlecht-fans

Hein Vanhaezebrouck haalt uit naar Anderlecht-fans

Toen Club Brugge 0 op 18 haalde in de Champions League was er heel wat hoongelach bij de Anderlecht-aanhang, maar de kans is reëel dat ook Paars-Wit tijdens deze campagne geen punt sprokkelt op het kampioenenbal. Woensdagavond verloor RSCA immers met 1-2 van Bayern München en zo rest er alleen nog de uitwedstrijd tegen Celtic. 

Hein Vanhaezebrouck was na de match erg hard voor de supporters in het Astridpark. “Ik weet dat ons publiek veeleisend is. Maar ik vond het stil toen wij na de rust het veld opkwamen. Als je zó een eerste helft speelt tegen zó een team, verwacht ik dat het stadion ontploft. Dat is toch wat ik meegemaakt heb de voorbije jaren. Dan vraag ik me af wat de mensen verwachten van ons”, foetert de coach van Anderlecht tegenover Q2.

“Als je Bayern wegblaast en zoveel kansen krijgt, dan zou een klein beetje extra steun ook wel deugd doen voor de groep. Ik herinner me vanuit het verleden dat spelers daar ongelooflijk goed bij vaarden als ze de kleedkamer inkwamen met de ontgoocheling van gemiste kansen. Als die boost dan komt, heb je nog meer drive om eruit te komen en toch te blijven gaan. Daar moeten we nog in evolueren. Niet alleen op het veld, maar ook errond. Werk voor de toekomst.” Onderstaand de beelden.

Hein haalt uit naar eigen fans

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws