Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko tevreden met twee spelers: “Hij kan belangrijk zijn tegen AEK”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge heeft na drie speeldagen nog altijd het maximum van de punten. Het rondde de altijd lastige klip aan de Gaverbeek en won met 1-2 van Zulte Waregem. Dat kostte wel de nodige moeite, want zeker in de tweede helft drong de thuisploeg nog serieus aan.

Maar Club overleefde, en dat stemde Ivan Leko tevreden. “Als je aan een nieuwe ploeg bouwt, is het resultaat altijd belangrijk. Onze beste spelers, zoals Dennis, waren niet top. De kwaliteit van het voetbal kan altijd beter, maar ik heb een ploeg met inzet gezien. En we waren efficiënt vandaag”, aldus de coach in Het Laatste Nieuws.

Hij was ook tevreden met de terugkeer van twee spelers: Vanaken terug in de basiself, en Wesley terug uit blessure. “Alleen hadden we altijd een derde doelpunt moeten scoren. Jammer voor Wesley, maar hij kan al belangrijk zijn tegen AEK Athene, weliswaar niet van aan de aftrap. Refaelov? Hij had al alles gespeeld en deed dat goed. Het was het moment om Vanaken een kans te geven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws