Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kiest Leko straks tegen AS Eupen voor deze basiself?

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Vanavond om 20u speelt Club Brugge zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie dit seizoen. Met AS Eupen krijgt het een ploeg tegenover zich die het seizoen dramatisch gestart is met een 0-5-blamage tegen Zulte Waregem. Club heeft dan weer iets goed te maken na de slappe partij in Istanboel afgelopen woensdag.

Maar Ivan Leko moet opnieuw puzzelen aan zijn elftal. De trainer maakte gisteren zijn selectie bekend en daarbij werd duidelijk dat hij het zonder Laurens De Bock, José Izquierdo en vooral Stefano Denswil zal moeten doen.

De kans lijkt daardoor groot dat Timmy Simons voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap zal komen. Tenzij Leko liever een linksvoetige centrale verdediger opstelt en voor German Mera kiest. Dat lijkt echter weinig waarschijnlijk, gezien het feit dat de Colombiaan net terug is uit blessure en pas voor het eerst bij de selectie zit. Het Laatste Nieuws verwacht dat Leko nog wel een paar wijzigingen zal doorvoeren, maar heeft ook geen idee wie er rust zou krijgen.

Verwachte opstelling Club Brugge

Horvath, Palacios, Mechele, Engels, Simons, Touba, Vormer, Nakamba, Refaelov, Dennis, Vossen

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws