Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek op transferbeleid Club Brugge: “Ik zie de meerwaarde van Perbet niet”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge verraste afgelopen weekend vriend en vijand door uit te pakken met de komst van Jérémy Perbet. Enerzijds omdat Wesley Moraes met een lichte vorm van hersenvliesontsteking kampt, anderzijds omdat Blauw-Zwart een goeie opportuniteit ziet in de 32-jarige Fransman die mocht beschikken bij AA Gent.

Trainer Ivan Leko is enorm te spreken over de komst van zomertransfer nummer 8 op Jan Breydel, maar niet iedereen is die mening toegedaan. “Met zijn voetballende kwaliteiten zal hij het verschil niet maken, Hein Vanhaezebrouck slaagde er bij Gent bijvoorbeeld niet in om een targetspits van hem te maken”, oordeelt Jacques Sys, de hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine. “Het is dus maar de vraag hoe Perbet zich bij Club zal gedragen, want hij zal sowieso maar één van de spelers zijn in de kern. Wat als Wesley weer fit is en je met én Vossen én Perbet zit?”

Sys is vooral benieuwd of Leko er in tegenstelling tot Vanhaezebrouck wél in zal slagen om van Perbet een meevoetballende spits te maken, die niet enkel in de zestien opduikt. “Ik zie de meerwaarde van Perbet niet echt, maar wie weet slaagt Leko er wél in om de Fransman te laten functioneren in groepsverband. Het zou alleszins een heuse krachttoer zijn”, klinkt het.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws