Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Papa Vanlerberghe verklapt waarom zijn zoon zo gek is van Club Brugge

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

De overgang van Jordi Vanlerberghe naar Club Brugge zorgt voor drie tevreden partijen. Blauw-Zwart troeft de concurrentie af, KV Mechelen vangt bijna 2 miljoen euro en de speler zelf trekt naar zijn droombestemming. Papa Vanlerberghe ziet het allemaal graag gebeuren. 

Vanlerberghe voetbalde al sinds zijn zesde levensjaar Achter de Kazerne en heeft erg veel respect voor Malinwa, maar Club Brugge is altijd dé ploeg van zijn hart geweest. En dat stak hij ook niet onder stoelen of banken toen Standard, Anderlecht en AA Gent kwamen aankloppen.

“Die grote belangstelling was heel fijn, maar de keuze voor Club was snel gemaakt”, vertelt vader Danny Vanlerberghe. “Toen Standard als eerste op de proppen kwam, was Jordi heel erg gecharmeerd. Vanaf het moment dat Club zich meldde, wou hij enkel en alleen daarheen. Op zijn zestiende wist Jordi al: ‘Club Brugge is toch de club waar ik ooit wil spelen. Het volle stadion, de warmte.’ Als ze dan komen, ben je er natuurlijk snel uit.”

Toch geeft papa Vanlerberghe zijn zoon nog wat tijd om helemaal door te breken bij Blauw-Zwart. “Brugge is de club van zijn dromen, maar daarom laat hij zich nu niet gek maken. Jordi stond maandenlang in het daglicht. Straks verdwijnt hij in de luwte en kan hij hard werken. Hij is pas 20 jaar en heeft alles samen amper 50 matchen op zijn teller. Als hij straks een periode op de bank zit, zal hij dat zeker begrijpen”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws