Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club-doelwit Tal Ben Haim heeft knoop over zijn toekomst doorgehakt’

Tal Ben Haim (Maccabi Tel Aviv)

Club was tijdens de wintermercato bereid om zijn transferrecord te breken voor Tal Ben Haim, maar Maccabi Tel Aviv hield tot in de allerlaatste uren van de transfermarkt zijn been stijf. Eind maart wakkerde Lior Refaelov op Instagram de geruchten opnieuw aan: “Toekomstige ploegmaats?”, klonk het bij een foto van hemzelf en landgenoot Tal Ben Haim. Begin juni leek een overgang van de 27-jarige linksbuiten in de maak, maar een resem inkomende transfers later lijkt zijn toekomst niet langer op Jan Breydel te liggen.

Dankzij een speciale clausule in het contract van Tal Ben Haim kan Blauw-Zwart hem voor ‘slechts’ 2,9 miljoen euro wegplukken bij Maccabi. De interesse is intussen echter bekoeld en bovendien zijn er kapers op de kust.

Zo duiken er in Israël verschillende berichten op die melden dat Sparta Praag de afkoopsom – die nog geldig is tot uiterlijk 15 juli – gaat lichten. De topclub uit Tsjechië zou de speler daarbovenop verleiden met een contract voor vier seizoenen en een jaarsalaris van één miljoen euro. De vader van Tal Ben Haim zou alvast afgereisd zijn om de laatste details in orde te brengen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws