Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Witte rook: ‘Transfer is rond, hij tekent maandag bij Club Brugge of AA Gent’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge verloor afgelopen donderdag met 2-1 op het veld van KV Oostende. AA Gent won daarentegen met 5-2 van Zulte Waregem en kan daardoor op de slotspeeldag nog over Blauw-Zwart wippen in het klassement. En ook naast het veld proberen beide ploegen elkaar de loef af te steken. 

Zo meldt de Waalse krant L’Avenir dat de transfer van Mamadou Sylla achter de schermen al afgerond is. De Senegalees zou maandag, als de competitie afgelopen is, tekenen bij Club Brugge of AA Gent.

De 23-jarige aanvaller van KAS Eupen vond dit seizoen 11 keer de weg naar doel en zou verkiezen om in België te blijven. Ook het Duitse Mainz had interesse, maar die piste loopt op niets uit. Sylla wordt door Espanyol verhuurd aan KAS Eupen, maar de Panda’s zouden de aankoopoptie van zo’n 2 miljoen euro sowieso lichten. Vanzelfsprekend willen ze aan de Kehrweg die geïnvesteerde miljoenen meteen dubbel en dik terugverdienen.

Henry Onyekuru zou dan weer eerder naar het buitenland trekken. Hij opende de onderhandelingen met West Ham United en Newcastle United. De flankaanvaller van Eupen gaf eerder al aan dat hij dolgraag naar de Premier League zou trekken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws