Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Weiler woest na onverwachte tegenvaller op Jan Breydel

(VIDEO) - Weiler woest na onverwachte tegenvaller op Jan Breydel

René Weiler kan er vandaag in slagen om zijn ploeg naar de 34ste landstitel te loodsen. De hele Blauw-Zwarte familie zal er echter álles aan doen om dat te verhinderen. De sfeer is alleszins serieus opgepompt in aanloop naar de topper.

Toen Weiler en zijn manschappen het veld gingen inspecteren, sprongen plots de sproeiers van Jan Breydel op. Normaal gesproken zijn die automatisch ingesteld, maar zo had de Zwitserse coach het niet begrepen.

Weiler was daar duidelijk niet tevreden mee en schoot in een colère. Zo ging hij nogal uitvoerig verhaal halen bij de Brugse delegatie. Last van titelstress? Onderstaand de beelden. Ook Łukasz Teodorczyk liet zich overigens van zijn kleinste kant zien.

UPDATE 18.45 uur: ook tijdens de match valt Weiler in negatieve zin op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws