Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme heeft het helemaal gehad met AA Gent: “Ze praten en praten”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

De topper op het veld van AA Gent heeft deze week voor heel wat discussie gezorgd. Het potige spel dat in de Slag om Vlaanderen geleverd werd, kon maar weinigen bekoren. AA Gent legde de schuld daarvoor bij Club. Michel Preud’homme heeft het stilaan wel gehad met Hein Vanhaezebrouck en de zijnen.

“Kijk, wat Gent en Vanhaezebrouck allemaal vertellen… (zet zich schrap) Ze praten heel veel, vind ik, en vooral over Club Brugge. Als we tegen hen spelen, begint dat een maand voor de match en ook nadien blijven ze maar praten. Ik weet hoe gevoelig die wedstrijd daar ligt, maar ze praten héél véél. (zucht)”, fulmineert hij bij Het Laatste Nieuws.

“Hun mening verandert ook telkens. Twee jaar geleden was Europees voetbal heel positief en geeft het een ploeg een boost. Dit jaar is het plots veel minder goed. Eerst waren ze voor matchen op maandag, dan weer niet en nu weer wel. (kijkt verwonderd) AA Gent praat maar en praat maar. Ze praten zoveel en zo dikwijls over Club Brugge. Ik kan niet volgen en vraag me af waar ze de energie vinden om dat te doen. Het is raar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws