Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opnieuw titelkandidaat? Aad de Mos ziet alvast gigantisch voordeel in titelstrijd voor Club Brugge

Hans Vanaken met overwinningsgezangen (Club Brugge - Zulte Waregem)

Nadat Sporting Charleroi donderdagavond ging winnen op het veld van RSC Anderlecht, bestaat er nog een kleine kans dat Club Brugge zichzelf opvolgt als kampioen. Volgens analist Aad de Mos is het alleszins nog niet voorbij. De Nederlander ziet zelfs een gigantisch voordeel voor Blauw-Zwart.

“Kijk, in de Play-Offs is het al al jaren zo dat er de meest rare dingen gebeuren. We zaten op een moment te wachten dat we elk jaar hebben en dat is er halfweg Play-Off 1 nu ook gekomen met de nederlaag van Anderlecht. Er zijn nog 15 punten te verdelen en ik denk dat Michel Preud’homme en Club Brugge zondag in de zetel afwachten wat er zich in Gent gaat afspelen”, zegt De Mos in een gesprek met HLN.

Thuis tegen Anderlecht én Gent

Volgens de Nederlander zullen Gent en Anderlecht gelijkspelen. En Club speelt in de komende weken natuurlijk nog thuis tegen zowel Anderlecht als Gent. En dat zou volgens De Mos wel eens belangrijk kunnen zijn. “Ik denk dat het een gelijkspel wordt en als Club maandagavond wint, dan loopt het hoe dan ook weer twee punten in op de nummers één en twee.”

“En dan moet Anderlecht straks nog naar Brugge en voor Gent geldt hetzelfde. Dan liggen de kaarten toch weer open. Het beste resultaat dat ze zich in Brugge kunnen wensen, is een draw in de Ghelamco Arena aanstaande zondag”, besluit De Mos.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws