Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-flop is nu topschutter in Mexico en wordt vergeleken met Zlatan Ibrahimovic

Club-flop is nu topschutter in Mexico en wordt vergeleken met Zlatan Ibrahimovic

Nicolas Castillo lag ondanks 10 doelpunten in 1328 speelminuten bij Club Brugge nooit in de bovenste schuif in Jan Breydel. Zo zou zijn mentaliteit destijds niet bepaald om over naar huis te schrijven geweest zijn. Na teleurstellende uitleenbeurten aan Mainz 05 en Frosinone Calcio vond de 24-jarige Chileen zijn torinstinct terug bij ex-club Universidad Católica. 

Tijdens de wintermercato werden de statistieken van Castillo opgemerkt. De speler zelf wilde graag zijn sterke prestaties verzilveren met een lucratieve transfer. Zo belandde hij uiteindelijk bij het Mexicaanse Pumas UNAM, waar hij momenteel aan de lopende band scoort.

Zo vond hij afgelopen weekend twee keer de weg naar doel tegen Santos Laguna, hetgeen zijn totaal aantal doelpunten op 6 stuks in 9 wedstrijden brengt. Daardoor is hij meteen ook de nieuwe topschutter in de Mexicaanse competitie. Voorts leverde hij ook al 3 assists af. In de Mexicaanse pers zijn ze alleszins vol lof over Castillo en vergelijken ze hem zelfs met Manchester United-aanvaller Zlatan Ibrahimovic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws