Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brusselmans voorspelt uitslag Gent – Club Brugge: “Zou me niks verwonderen”

Herman Brusselmans (analist)

Dit weekend is het Super Sunday in de Jupiler Pro League: zowel AA Gent – Club Brugge (14.30u) als Anderlecht – Standard (18.00u) staan immers op het programma. Herman Brusselmans blikt vooruit op de Slag om Vlaanderen.

Michel Preud’homme en zijn manschappen tellen momenteel 13 punten voorsprong op de Buffalo’s en dat is ook de analist niet ontgaan: “Club Brugge staat aan de leiding, gevolgd door de favoriet voor de landstitel, Sporting Anderlecht. Wat is er echter aan de hand met AA Gent? Daar draait het zo vierkant als een mislukte draaideur.”

“Nul-nul bij dat amechtige Lokeren, ‘t is een ware schande voor Hein Vanhaezebrouck en z’n boys”, oordeelt Brusselmans. “De nieuw aangekochte spelers zijn dan ook een stelletje lapzwanzen van heb-ik-je-daar, en beterschap lijkt voorlopig niet op komst. Ivan De Witte zal niet anders kunnen dan de falende Vanhaezebrouck door het deurgat shotten.”

Tot slot verwacht de schrijver dat Blauw-Zwart in de Ghelamco Arena geen spaander heel zal laten van de thuisploeg. “Dit weekend moet AA Gent dan ook nog ‘ns tegen Club Brugge. Een droge 0-4 zou me niks verwonderen. Wat is dat toch jammer”, klinkt het in HLN.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws