Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer: “Voor de trots van Club Brugge”

Ruud Vormer (Club Brugge - Gent)

Club Brugge speelde een verdienstelijke wedstrijd tegen FC Porto, maar blijft achter met 0 punten. De eerste helft was voor Blauw-Zwart, de tweede voor de Draken. Een gelijkspel was dan ook een logische uitslag, maar een laat penaltydoelpunt van André Silva besliste daar anders over. 

“Dit is een ontgoocheling hoor”, reageert Vormer voor de camera’s van Q2. “We speelden een heel goeie eerste helft. Er was niks aan de hand en we stonden verdiend met 1-0 voor. In de kleedkamer zeiden we dan tegen elkaar dat we zo moesten doorgaan.”

“Maar in de tweede helft gingen we dan te laag staan en dan kunnen die gastjes gewoon heel goed voetballen. Het zijn allemaal kleine, vinnige mannetjes. We hadden het gewoon moeten afmaken.”

Vormer had in de tweede helft zelf nog de kans om de score te verdubbelen. “Ik wilde hem in het hoekie leggen, maar hij gaat naast. Niks aan te doen. En dan na die tegengoal zakt het weer in. We waren bang voor die tweede goal en hebben het aan onszelf te danken. Of het voorbij is? Ja, daar moeten we eerlijk in zijn. We spelen nu nog voor de eer, voor de trots van Club Brugge!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws