Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH recupereert twee spelers voor topper tegen Zulte Waregem

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Na driepunters tegen Anderlecht en Westerlo wil Club Brugge ook op het veld van Zulte Waregem uitpakken met de volle buit. Makkelijk belooft dat echter niet worden tegen de huidige leider in de Jupiler Pro League. Essevee moest in zijn laatste 15 thuisduels namelijk slechts 4 keer zijn meerdere erkennen tegen Blauw-Zwart.

Michel Preud’homme kan aan de Gaverbeek niet rekenen op geblesseerden Bjorn Engels (schouder), Lior Refaelov (pubalgie) en Laurens De Bock (patellapees). Wesley Moraes ontbreekt dan weer door zijn schorsing na een elleboogstoot richting Kara Mbodj. José Izquierdo is volledig hersteld van zijn spierblessure, maar de match tegen Zulte komt te vroeg voor hem.

Sébastien Bruzzese en Brandon Mechele zijn eveneens blessurevrij en behoren wél al tot de 20-koppige selectie voor zaterdag. Beloften Laurent Lemoine (centrale verdediger) en Thibault Vlietinck (polyvalente aanvaller) zijn ook opnieuw van de partij.

Selectie Zulte Waregem – Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Van Rhijn, Poulain, Denswil, Mechele, Lemoine, Bolingoli en Cools

Middenvelders: Simons, Pina, Claudemir, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Gedoz, Storm, Diaby, Vlietinck, Vossen en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws