Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

MPH strooit niet alleen met lof richting Izquierdo: “Mogen we niet vergeten”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

Club Brugge won vrijdagavond met 0-3 op het veld van Moeskroen en tankt zo vertrouwen op weg naar het Champions League-duel van komende dinsdag tegen FC Kopenhagen. José Izquierdo kroonde zich met twee doelpunten tot matchwinnaar, maar de Brugse coach benadrukte achteraf het collectief.

“Na twee moeilijke wedstrijden tegen Eupen en Lommel winnen we onze derde match in één week”, opent MPH op de officiële website. “Een uitwedstrijd bij Moeskroen, een stevige ploeg die ondanks hun plaats in het klassement altijd kansen krijgt en wil voetballen. We hebben een volwassen wedstrijd gespeeld en dat doet deugd.”

“Het was de bedoeling om stevig te starten, met het afgekeurde doelpunt van Vossen tot gevolg. Na de eerste goal van Izquierdo zijn we blijven doorduwen, maar na het tweede doelpunt hebben we Moeskroen te veel in het spel laten komen. Een tegentreffer had nog tot gevaarlijke situaties kunnen leiden.”

“Maar met drie goals op verplaatsing en een clean sheet kan ik niet ontevreden zijn. Al kan het nog altijd beter, want ook vandaag heb ik punten gezien waar we nog aan moeten werken.”

Izquierdo leek op Le Canonnier opnieuw op het Colombiaanse dribbelwonder van tijdens de Play-Offs van vorig seizoen. “Hij is een belangrijke speler voor ons, maar we mogen ook niet vergeten dat de spelers achter hem veel kilometers vreten om hem in stelling te brengen”, besluit de Brugse coach.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws