Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil kan het helemaal vinden met teamgenoot: “Die mafkees scheldt je verrot. Heerlijk!”

Denswil kan het helemaal vinden met teamgenoot: "Die mafkees scheldt je verrot. Heerlijk!"

Als er na zes speeldagen in de Jupiler Pro League één Club-speler is die tot dusver steevast zijn niveau haalde, dan is het Stefano Denswil wel. Na Nieuwjaar – met de terugkeer van Bjorn Engels en de komst van Ludovic Butelle – presteert de 23-jarige Nederlander in stijgende lijn.

“We hebben elkaar goed gevonden op korte tijd”, vertelt Denswil aan de Krant van West-Vlaanderen. “Bjorn heeft zich ook enorm ontwikkeld en het is echt jammer dat hij het EK gemist heeft door die blessure.”

“Iedereen ziet dat Bjorn veel kwaliteiten heeft. Het klikt ook tussen ons. Hoe vaker je met iemand samenspeelt, hoe beter je elkaar begint aan te voelen. Als er te veel gewisseld wordt, is het moeilijk om automatismen te kweken.”

En ook voor Butelle heeft Denswil niets dan lof. “Met Ludo hebben we een goede keeper achter ons. Die wil écht geen tegengoal slikken en scheldt je verrot. Wat een mafkees!”, lacht de centrale verdediger. “Ik vind het heerlijk. Bij Ajax hadden we dat ook altijd. Geen enkele verdediger vindt het leuk om een doelpunt te moeten incasseren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws