Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge dicht bij akkoord met vierde zomeraanwinst’

Club Brugge dicht bij akkoord met vierde zomeraanwinst

Club Brugge had tot dusver een relatief rustige zomermercato en leek door de komst van Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe helemaal klaar met zijn transferhuiswerk. Door het uitvallen van José Izquierdo, Lior Refaelov en na zondag ook Felipe Gedoz wil Blauw-Zwart echter het zekere voor het onzekere nemen en een nieuwe flankaanvaller aan de kern toevoegen.

Daarvoor denkt Club nog altijd aan Mehdi Carcela. De 27-jarige Marokkaan leek in eerste instantie geen zin te hebben in een terugkeer naar België, maar zou van gedacht veranderd zijn. Vooral de kans om zich te tonen in de Champions League en de hereniging met Michel Preud’homme zouden de vleugelspits van Benfica richting Jan Breydel duwen.

Blauw-Zwart is wel niet de enige die naar de diensten van Carcela hengelt. Zo worden ook Toulouse, Sunderland, maar vooral Granada aan hem gelinkt. Bepaalde media maakten maandagavond zelfs gewag van een nakend akkoord met de Spaanse degradatiekandidaat, maar volgens HLN gaan de onderhandelingen tussen Carcela en Club de goede kant uit en ligt er in Brugge een contract van 4 jaar op hem te wachten.

Michel Preud'homme wil Carcela graag bij Club Brugge zien

Benfica betaalde vorig jaar nog zo’n 3,5 miljoen euro voor de gewezen smaakmaker van Standard en hanteert nu een vraagprijs van 5 miljoen euro. De Portugese landskampioen is echter bereid om water bij de wijn te doen, vooral omdat het op dit moment over maar liefst 8 flankspelers beschikt. Club denkt aan zo’n 3 miljoen euro. Ook de speler zelf wil uit de Primeira Liga vertrekken, omdat hij vorig seizoen niet verder kwam dan 6 basisplaatsen en 14 invalbeurten.

Preud’homme drong naar verluidt al eerder aan op de komst van Carcela, omdat hij perfect beantwoordt aan het profiel waarnaar Club op zoek is. Hij is polyvalent en kan zowel als linksbuiten als rechtsbuiten geposteerd worden. Bovendien is Carcela opgeleid als aanvallende middenvelder en zou MPH met hem erbij in één klap ook een extra back-up voor Hans Vanaken hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws