Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo populair is Tomas Pina in Spanje!

Zo populair is Tomas Pina in Spanje!

Afgelopen maandag maakte Club Brugge bekend dat het Tomas Pina overneemt van Villarreal. De 28-jarige centrale middenvelder was al langere tijd transferdoelwit nummer één en Blauw-Zwart is dan ook erg gelukkig dat de Spanjaard richting Jan Breydel trekt.

José Antonio Espina, een journalist van de Spaanse krant AS, had niets dan lovende woorden over Pina. Hij denkt dat de eerste zomeraanwinst van Club Brugge vrijwel meteen tot één van de beste spelers van de Jupiler Pro League zal behoren.

Dat Pina een populaire speler was bij Villarreal, mochten we aan den lijve ondervinden. Zo kreeg BlauwZwartFans deze week enkele speciale verzoeken van ‘Pina-fans’ in zijn mailbox. Onderstaand een voorbeeldje.

Tomas Pina fans

Vanzelfsprekend kregen de geïnteresseerden netjes een antwoord, zodat onze Blauw-Zwarte kleuren ook over de landsgrenzen met fierheid gedragen kunnen worden! Dinsdag 12 juli stelt Club Brugge zijn nieuwe uitrusting voor in het concertgebouw van Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws