Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Preud’homme laat zich uit over alternatief voor probleemkind Gedoz

Preud'homme laat zich uit over alternatief voor probleemkind Gedoz

Omdat Tuur Dierckx Club Brugge inruilde voor Antwerp en er veel vraagtekens zijn rond probleemkind Felipe Gedoz, speurt Blauw-Zwart de transfermarkt af naar een nieuwe flankaanvaller. Preud’homme analyseert.

Gedoz liet afgelopen seizoen meermaals zien dat hij over fenomenale voeten beschikt, maar zijn mentaliteit en levensstijl laten te wensen over. “Als ik over de beste Gedoz zou beschikken, moet ik niemand gaan halen”, vertelt Preud’homme aan Het Laatste Nieuws. “Maar je moet ook rekening houden met de toekomst, want na dit seizoen ben je bijna zeker dat óf Izquierdo óf Gedoz zal vertrekken.”

Zoals je zaterdag al op BlauwZwartFans kon lezen, heeft Club zijn oog laten vallen op Anthony Limbombe. De 21-jarige Belg werd bij KRC Genk aanschouwd als een supertalent, maar kon nooit helemaal doorbreken bij de Limburgers. Na een tegenvallende uitleenbeurt aan Lierse vond de jonge linksbuiten zijn beste vorm terug bij het Nederlandse NEC. Met 14 goals en 9 assists was Limbombe een belangrijke schakel in het kampioenschap van NEC in tweede klasse. Afgelopen seizoen was de vinnige aanvaller goed voor 7 goals en een tiende plaats in de Eredivisie.

Limbombe wil naar verluidt graag andere oorden opzoeken. Vorige zomer zag hij in extremis een transfer naar Leeds afspringen en de gewezen jeugdinternational hoopt dan ook om tijdens de huidige mercato meer geluk te hebben. Limbombe ligt nog één jaar onder contract en moet zo’n 1 miljoen euro kosten. Ook Lille hengelt naar zijn diensten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws