Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Bjorn Engels heeft goed nieuws voor Club-fans

Bjorn Engels heeft goed nieuws voor Club-fans

De spelers van Club Brugge bereiden zich momenteel voor op de oefenwedstrijd van vanavond tegen Olympiakos. Achter de schermen wordt er intussen werk gemaakt van heel wat spelersdossiers.

Nadat eerder vandaag bekend raakte dat Claudemir zijn contract bij Club Brugge tot 2019 verlengd heeft, is er ook goed nieuws over Bjorn Engels. De 21-jarige centrale verdediger heeft namelijk eveneens zijn lot langer aan Blauw-Zwart verbonden. Hij plaatste zijn kribbel onder een overeenkomst tot 2020!

“Ik ben echt superblij met deze contractverlening”, vertelt Engels op de officiële site. “Het is een waardering voor mijn sterke terugronde maar ook een beloning voor het harde werk van de voorbije jaren. Er was veel interesse van andere ploegen, maar ik ben zeer tevreden langer bij Club Brugge te kunnen blijven. Mijn doelstelling? Een belangrijke rol spelen in deze ploeg en er opnieuw een fantastisch seizoen van te maken!”

Verdere ontwikkeling in CL

En ook algemeen manager Vincent Mannaert is opgetogen met de contractverlenging van de Brugse sterkhouder. “Bjorn heeft een periode zeer diep gezeten. Deze contractverlenging is een beloning voor zijn geleverde werk om terug op het hoogste niveau te komen.”

“Bjorn maakt de juiste keuze om zijn carrière stap voor stap uit te bouwen. Sportief ligt er voor hem een grote uitdaging om zich verder te ontwikkelen en met de Champions League krijgt hij daar dit seizoen het beste podium voor”, besluit onze CEO.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws