Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Boudeweel: “Vraag me af of Club zelf het spel zal maken in Champions League”

Boudeweel Vraag me af of Club zelf het spel zal maken in Champions League

Na een onderbreking van iets meer dan twee maanden begint voetbalseizoen 2016-2017 vrijdag voor Club Brugge met een uitmatch tegen KV Mechelen. Sporza-journalist Tom Boudeweel blikt vooruit en heeft daarbij vertrouwen in Michel Preud’homme en zijn manschappen.

“Ik stel vast dat Club Brugge, behalve Thomas Meunier, iedereen aan boord heeft kunnen houden”, opent Boudeweel. “Bovendien is hun voorbereiding dit jaar niet verstoord door een Europese kwalificatiecampagne en kunnen Michel Preud’homme en Philippe Clement voortbouwen op vorig seizoen. Zo win je veel tijd.”

Club versterkte zich tijdens de huidige zomermercato met Tomas Pina, Ricardo van Rhijn en Anthony Limbombe. Een goeie keuze volgens Boudeweel. “Club heeft een sterke kern en heeft slim ingekocht. Als Ricardo van Rhijn zijn beste niveau haalt, is hij een waardige vervanger voor Meunier.”

“Ik ben vooral benieuwd naar het Champions League-verhaal van Club. Ik hoor ze graag zeggen dat ze hetzelfde kunnen bereiken als AA Gent vorig seizoen. Ik vraag me af of ze ook met de ingesteldheid zullen spelen om zelf het spel te maken. Gent had wel wat geluk dat Zenit, Lyon en Valencia in mindere vorm waren, maar je moet dat geluk ook afdwingen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws