Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge biedt 2,6 miljoen euro op Argentijnse aanvaller’

'Club Brugge biedt 2,6 miljoen euro op Argentijnse aanvaller'

Club Brugge bereidt zich momenteel volop voor op voetbalseizoen 2016-2017 en de bijhorende Champions League-deelname die daarmee gepaard gaat. Zo wil Blauw-Zwart zich op verscheidene posities nog versterken, ook in het aanvallende compartiment.

Club heeft volgens de Argentijnse pers een bod van 2,6 miljoen euro uitgebracht op Oscar Benitez, een 23-jarige aanvaller van Lanus die de voetbalnaam Junior met zich meedraagt. De speler van de Argentijnse eersteklasser is eerder polyvalent en kan zowel op de linksbuiten, rechtsbuiten als in het centrum uit de voeten.

Zijn huidige ploeg kroonde zich afgelopen seizoen tot één van de twee landskampioenen. In de Argentijnse eerste klasse is het namelijk gebruikelijk dat de competitie in twee delen van 15 ploegen opgedeeld wordt. Naast Club zou ook Boca Juniors geïnteresseerd zijn in de diensten van Benitez.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws