Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bacca dicht bij overeenkomst met Engelse subtopper’

Bacca dicht bij overeenkomst Engelse subtopper

Na twee uitstekende seizoenen bij Sevilla vond Carlos Bacca ook bij AC Milan vlot de weg naar doel. De 29-jarige Colombiaan scoorde 18 keer in 38 wedstrijden en was zo één van de weinige lichtpunten in het seizoen van de RossoneriDesondanks zou de ex-aanvaller van Club Brugge San Siro mogen verlaten bij een goed bod.

West Ham United zou momenteel in pole position liggen om Bacca binnen te halen. The Hammers boden naar verluidt al 20 miljoen euro, maar dat vindt AC Milan te weinig. Volgens Gianluca Di Marzio willen de Italianen minstens 25 miljoen euro voor hun goalgetter vangen.

Bacca zou een transfer naar de Premier League wel zien zitten, maar verwacht wel een gelijkaardig loon als bij AC Milan. Met zo’n 4 miljoen euro netto is dat – bovenop de transfersom – geen eenvoudige voorwaarde voor West Ham. Eerder werd Bacca ook al gelinkt aan Chelsea.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws