Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Coninck blikt vooruit naar Anderlecht – Club: “Een wedstrijd in de wedstrijd”

De Coninck blikt vooruit naar Anderlecht - Club Een wedstrijd in de wedstrijd

Zondagavond hoopt Club Brugge om voor het eerst sinds 9 september 1998 nog eens de drie punten mee te graaien uit het Astridpark. Wim De Coninck gelooft alvast in de kansen voor blauw-zwart.

“Ik hoop op een goede wedstrijd, maar ik verwacht niet veel doelpunten”, opent De Coninck bij Stadion. “Okaka tegen het duo Engels-Poulain of Engels-Denswil zou wel eens een wedstrijd in de wedstrijd kunnen worden. En wie dat duel wint, trekt volgens mij aan het langste eind.”

In de competitie verloor Club met 3-1 en 1-4. “Club heeft amper drie punten verloren dit seizoen in Jan Breydel en Anderlecht speelde zonder meer zijn beste wedstrijd in Brugge”, gaat de analist verder. Maar toch kan het volgens De Coninck straks helemaal anders lopen. “Dit is een ander Brugge. Dit is een Brugge dat bloed en vooral de titel ruikt. Een Brugge dat heel veel grinta tentoonspreidt en duels wint. Anderlecht zal écht wel zijn beste voetbal moeten bovenhalen om dit Brugge te ontgrendelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws