Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

Slecht nieuws voor Carlos Bacca

Op sportief vlak gaat het Carlos Bacca voor de wind. De 29-jarige Colombiaan vond dit seizoen al 14 keer de weg naar doel voor AC Milan en staat op het verlanglijstje van topclubs à la Chelsea. Naast het veld heeft de ex-aanvaller van Club Brugge minder geluk.

Het huis van Bacca werd volgens The Sun namelijk helemaal leeggeroofd. De spits van de Rossoneri verbleef een tijdje in zijn thuisland voor de interland tegen Ecuador. Dat was een bende dieven blijkbaar niet ontgaan.

Het huis van Bacca werd immers van boven tot onder overhoop gehaald. Zijn Porsche, Mini break en allerhande juwelen werden gestolen. De ex-spits van blauw-zwart moet straks dus terugkeren naar een grote puinhoop… Tijdens de interland tegen Ecuador speelde Bacca de zorgen van zich af door een assist te geven en te scoren in de 2-3-overwinning van zijn team.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws