Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Peter Maes voorspelt kampioen en heeft daarbij opvallende mening over Club Brugge

Peter Maes voorspelt kampioen en heeft daarbij opvallende mening over Club Brugge

Nog enkele dagen en dan wordt Play-Off I op gang getrapt. Dagelijks blikt een trainer uit de top 6 vooruit naar de spannende titelstrijd. Vandaag is dat Genk-coach Peter Maes. Hij lijkt daarbij  niet in Michel Preud’homme en zijn manschappen te geloven.

“Concurrentie is er genoeg”, opent Maes bij Sporza. “Ik verwacht dat wij van ons gaan doen spreken in Play-off I. We gaan voor een plaats bij de top vier. Wie kampioen wordt? Ik verwacht Gent op 1, Anderlecht op 2 en Racing Genk op 3. Club Brugge niet in de top 3? Kan gebeuren”, klinkt het.

“Naar welke speler(s) we mogen uitkijken in Play-Off I? Ik verwacht van niemand dat hij alleen het verschil gaat maken. Het verschil maak je als individu alleen als je ook collectief denkt. Binnen onze ploeg hebben we met Pozuelo, Bailey, Buffel, Karelis en Samatta toch veel spelers om naar uit te kijken”, besluit de coach van de Limburgers.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws