Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

HAHA! Verbauwhede bewijst dat hij nog altijd een showkikker is

HAHA! Verbauwhede bewijst dat hij nog altijd een showkikker is

Glenn Verbauwhede, die van 2004 tot 2011 het Brugse doel verdedigde, vertoeft momenteel bij het Zuid-Afrikaanse Maritzburg. Dat de 30-jarige goalie heel wat show kan verkopen, wisten we in Jan Breydel al langer. Maar zijn fratsen in Zuid-Afrika lijken nog een stap verder te gaan! 

Tijdens de wedstrijd tegen Golden Arrows werkte het gedrag van de ex-doelman van blauw-zwart serieus op de lachspieren. Maritzburg won het duel met 2-0, maar staat nog altijd laatste. Met 4 punten achterstand op de derde laatste belooft het nog een moeilijk seizoen te worden voor Verbauwhede & co.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws