Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Agu laat zich uit over toekomstplannen

Agu laat zich uit over toekomstplannen

Het was zaterdagavond een aangename kennismaking met Mikel Agu. De 22-jarige Nigeriaan was lange tijd geblesseerd, maar liet gisteren in 90 minuten voetbal zien dat hij heel wat potentieel heeft om een belangrijke schakel te worden op het Brugse middenveld.

“Ik heb heel lang gewacht op dit moment, maar ben tevreden over mijn wedstrijd”, opent Agu bij Proximus 11. “Het voelt goed om in een stadion met zoveel sfeer te spelen.” Toch leek de middenvelder geen last te hebben van stress. “Ik speelde met vertrouwen, want Club heeft heel veel spelers met kwaliteit die mij beter maken.”

Club huurt Agu voor een jaar van Porto, maar slaagde er niet in om een aankoopoptie af te dwingen. Mocht blauw-zwart de middenvelder straks langer aan zich willen binden, dan zal er dus een overeenkomst met Porto gevonden moeten worden.

“Ik ben thuis al lang weg, maar weet niet wat de toekomst brengt. Ik hoop alleszins nog vaker op het veld te staan. Nu speelde ik samen met Vormer en Vanaken en dat leek me wel een goeie combinatie. Het is nu zaak om hard te blijven werken. Ik wil Club graag aan de titel helpen en dan zien we daarna wel hoe het loopt”, besluit Agu op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws