Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Trefzekere A-kernspelers bezorgen Westerlo-beloften pandoering

Trefzekere A-kernspelers bezorgen Westerlo-beloften pandoering

In de 23-koppige selectie van Michel Preud’homme voor de wedstrijd tegen FC Midtjylland vielen onder meer Sander Coopman en Mikel Agu uit de boot. Beide spelers kregen vrijdagavond wel speelminuten bij de beloften én vonden daarbij de weg naar doel.

De Brugse beloften begonnen aan de wedstrijd met vijf A-kernspelers: Michaël Cordier, Jean-Charles Castelletto, Mikel Agu, Sander Coopman en Dylan Seys. Daarnaast kwamen ook Karkache, Soenens, Touba, Ito, Vlietinck en Van Vaerenbergh in actie.

De reserven van Westerlo, de voorlaatste in de stand, bleken geen partij voor Club. Na dik zeventig minuten voetballen, stond er al een overduidelijke 4-0-score op het bord. Touba (38′), Coopman (45′), Vlietinck (50′) en Agu (72′) namen de Brugse doelpunten voor hun rekening. In de slotminuut kon Vaesen milderen tot 4-1.

Door de 4-1-overwinning schuiven de beloften op naar een gedeelde vijfde plaats in het klassement. Maandag wacht een verplaatsing naar Zulte Waregem, de laatste in de stand.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws