Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club komt met update over transfersoap Vazquez

Club komt met update over transfersoap Vazquez

Nu de transfer van Victor Vazquez volgens bepaalde media definitief in kannen en kruiken is, komt Club Brugge zelf met een update. 

Eerder kon je op BlauwZwartFans lezen dat Club en Cruz Azul het volgens HLN eens raakten over de transfer van Vazquez. Club Brugge zelf blijft echter voorzichtig.

“In tegenstelling tot wat vandaag door meerdere media werd bericht, is er nog geen akkoord over de overgang van Victor Vazquez naar Cruz Azul. Naast de nodige garanties ontbreken ook nog enkele inhoudelijke financiële afspraken.”

“Tot nader order is en blijft Victor Vazquez speler van Club Brugge. Victor trainde vandaag gewoon mee met de groep en wordt ook morgen op de Club verwacht. Alle overige informatie komt voort uit niet-officiële bronnen en is speculatie. Club zal enkel opnieuw communiceren indien er definitief nieuws is”, klinkt het in een officiële boodschap.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws