Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Groep Club-fans zakt tóch af naar Jan Breydel

Groep Club-fans zakt tóch af naar Jan Breydel

Club Brugge werkt donderdagavond in een fanloos Jan Breydel zijn vijfde en dus voorlaatste Europa League-duel tegen Napoli af. Dat net vandaag het dreigingsniveau in het Brusselse Gewest van 4 naar 3 verlaagd werd, maakt het allemaal nog een beetje erger voor de Club-fans. 

Een deel van de blauw-zwarte aanhang is bijgevolg niet van plan om gehoor te geven aan de uitdrukkelijke vraag van Club om niét naar het stadion te komen. “Waarom zou de UEFA boetes en/of sancties geven voor een maatregel die opgelegd wordt door de overheid?”, klinkt het. “En nee, we blijven niet thuis vanavond”, verzekert een andere supporter.

Daarnaast is er op Twitter heel wat woede onder de Club-supporters over het feit dat twee Napoli-fans zonder enige problemen 21 foto’s konden maken in het ‘afgesloten’ Jan Breydelstadion.

Club-supporters zijn het niet eens met UEFA-dreigementen

Ook deze Club-fans maakten alsnog de verplaatsing naar Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws