Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vossen over zijn transferprijs: “Dat lijkt me onlogisch”

Jelle Vossen (Club Brugge - Gent)

Jelle Vossen was ongetwijfeld de meest spraakmakende transfer van de afgelopen zomermercato. Er werd zelfs gesproken van een constructie tussen Club Brugge en Burnley. Vossen reageert.

“Dat ik op voorhand met Club geregeld zou hebben om via Burnley naar Brugge te trekken, is je reinste onzin”, opent de 26-jarige spits in HLN. “Waarom zou Burnley mij in het begin dan opgesteld hebben?”

“Ik snap dat het voor sommigen zo kan lijken, maar met de hand op het hart: daar is niets van aan. Het is pas de dag van mijn laatste match met Burnley (29 augustus) dat Club concreet werd. Burnley zei dat als het financieel goed kwam, er gepraat kon worden.”

“Als ze me écht wilden houden, hadden ze gewoon gezegd dat ik niet weg mocht. Ik heb mijn gevoel gevolgd. Dat de twee clubs elk hun versie hebben over hoeveel ik zou gekost hebben, helpt niet om de speculaties de kop in te drukken. Dan geloven mensen graag het meest sensationele. Het is niet aan mij om daarover uitspraken te doen, maar het lijkt me onlogisch dat Burnley verlies op mij zou maken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws