Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Het luxeprobleem van Club

Club-fans met Blue Army vlag

Victor Vázquez is al enkele jaren dé spelmaker van Club Brugge. De lichtvoetige Spanjaard verdeelt en heerst op het middenveld. Al heeft hij met de komst van Hans Vanaken er wel een serieuze concurrent bij. Spelen beide sterkhouders straks samen in één ploeg?

In de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos stonden zowel Vanaken als Vázquez in de basis. De Limburger op de tien, de Spanjaard als valse rechtsbuiten. “En dat werkte ook”, vertelt Vanaken aan Het Laatste Nieuws. “Volgens mij mag het nooit een probleem zijn om mij samen met Vázquez te laten spelen.”

Vanaken beseft dat het niet de laatste keer is dat hij die vraag onder zijn neus geschoven krijgt. “Ik herinner me nog dat er bij Nederland destijds aan getwijfeld werd of Van der Vaart en Sneijder wel samen in één ploeg konden spelen. Ik snapte dat niet, want ik vond dat ze altijd samen moesten spelen.”

De ex-Lokeren-speler wil straks dus samen met Vázquez op het veld staan, al beseft hij dat hun profiel nagenoeg hetzelfde is. “Voetballend leunen we heel dicht bij elkaar aan. We hebben graag de bal in de voeten en we combineren allebei graag, maar dat is perfect mogelijk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws