Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vazquez heeft een doel voor ogen

Victor Vazquez (Club Brugge)

We moeten er geen doekjes om winden: blauw-zwart trekt naar de Heizel. Victor Vazquez heeft een duidelijke voorkeur wie hij in de finale wil kloppen.

“Ik hoop eigenlijk op een finale tegen Anderlecht”, aldus Victor Vazquez aan Voetbalkrant. “Ik hou van zo’n grote wedstrijden. Met alle respect voor de jongens van Gent, maar een affiche tegen paars-wit is natuurlijk groots.”

Club Brugge zit in bloedvorm. “We proberen elke wedstrijd opnieuw te winnen. En dan is het een beloning om zo’n finale te mogen spelen. Het doet deugd om na vier seizoenen Club ook om de prijzen te spelen.”

Vazquez is dit seizoen erg belangrijk voor Club. “Ik wil echter de pluimen niet op mijn hoed steken. De spelers moeten natuurlijk de wedstrijden winnen, maar Michel Preud’homme speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Hij weet altijd wat te zeggen op het juiste moment.”

Reacties

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws